Cartoonfestival Knokke-Heist 2019

Press Cartoon Belgium (PCB) heeft vorig jaar weer twee cartoons van mij geselecteerd voor de tentoonstelling , en ik sta met vier cartoons in de catalogus. Ze verschenen allemaal op de site van De Wereld Morgen. Een hele eer! Nog tot 1 september te bekijken op het strand van Heist.

PCB maakt elk jaar een selectie van politieke cartoons in België, en bekroont de beste. Ze ijveren voor vrije meningsuiting, en voor satire en cartoons als essentieel onderdeel van een gezonde democratie. En ik zou daaraan durven toevoegen, als essentieel onderdeel van een gezond leven tout court!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s